torsdag 23. september 2010

Banantekst

Jeg er en banan. Jeg er en guttebanan og jeg liker jentebananer. Nå skal jeg vise dere den flotteste banan på jord. Hun heter Bananeline Banantredotter. Du skjønner, vi bananer er oppkalt etter vår far eller mor som i nesten alle tilfeller er et banantre.
Nå skal jeg beskrive hvordan en perfekt banan skal se ut, i dette tilfellet er det Bananeline som skal beskrives. Hun har den flotteste krumme kropp som får de fleste guttebananer sitt banankjøtt til å krible. Gul fargen hennes er så gul som solen slik at man bare får lyst til å spise henne opp. På toppen av banankroppen hennes finner du det flotteste hår du kan tenke deg, mørkt og fast, slik det skal være. Mer er det vel ikke å si siden hun gjør meg så godt som mål løs.

torsdag 9. september 2010

Maria, maria!


Ho sittar ved sia av meg. Ho er så flink til å jobbe med leksene sine, ho jobbar så fort, altfor fort. Det er nettopp det som bekymrar meg. Eg er så redd for at hovud hennar skal eksplodere. Det byrjar å få informasjon for fort. Etter mine berekningar så kommer ho til å eksplodere i løpet av morgon dagen så eg må stoppe hennar. Eg veit ikkje kva eg skal gjøra er nokon som har nokon forslag ?
plz kommenter